Maj

Er endnu engang vendt tilbage til skolen efter den fedeste ferie på sydøen! Er stadig lidt oppe og køre over alle de fede steder vi fik set på så kort tid. Anyway, universitet er begyndt igen og det begynder at spidse til. Det er under 1/3 af studerende til hvert kursus der kommer til forelæsning nu. Vi er netop i gang med uge 11 og i ugerne 13 og 14 er der final exams. Det betyder nu at forelæserne skal have samlet det sidste op i form af laboratorie rapporter og online quizzer.

Jeg har fået tider til de endelige eksaminer og de ser således ud:

13/6 - Food science
15/5 - Biochemistry
20/6 - Environmental microbiology
22/6 - Applied statistics

Jeg er klar over, jeg har været lidt sløv med opdateringerne. Maj måned har været meget stille og rolig uden de helt store begivenheder. Jeg har dog været til 27 års fødselsdag ved Liz fra Canada og sidste lørdag tilbragte jeg i Newmarket med Henriette og Nick. Vi spiste frokost og fik cocktails og senere på aftenen tog vi på casino, hvor jeg tabte alle mine 30 dollars.. Men vi havde en hyggelig aften alligevel og fortsatte på bar, hvor vi spillede pool og så Kenneth fra det internationale kontor spille med sit band.




 Omvendt fra derhjemme betyder maj måned at vinteren er begyndt at træde ind. Der regner og blæser rigtig meget, hvilket desværre også begrænser aktiviteter.

Jeg er netop igang med at planlægge min sidste tid i New Zealand fra ekaminerne er slut og til jeg flyver hjem til DK. Ja, det nærmer sig sgu.

Jeg har planer om at besøge Bay of Islands området, som er 2-3 timers kørsel nord fra Auckland. Bay of Islands skulle efter sigende være et dykkerparadis med fantastiske strande, masser af vandaktiviteter og en meget afslappet atmosfære. Generelt er der altid godt vejr, men da det nu er vinter, må jeg håbe på det bedste. Den 25/6 tjekker jeg ud fra mit værelse på Rocklands Accommodation og sætter derefter kursen mod Whangarei.

25/6 - Ankommer til Whangarei og tager en shuttle videre til kysten Tutukaka.

26/6 - Dykning ved Poor Knight Islands som er en 11 milioner år gammel vulkan, hvor der kan ses rokker, morener, fiskestimer, krebs og meget mere.

27/6 - Dykning ved the Tui og the Waikato, som begge er store, sunkne vrag. Det bliver spændende!

28/6 - Tager nordpå til Paihia

29/6 - Dykning ved det sunkne skib Rainbow Warrior samt revdyk

30/6 - Fridag (evt. Dykning ved det sunkne skib HMNZS Canterbury samt revdyk)

1/7 - Tur til nordligste punkt Cape Reinga og undervejs sandboarding i sanddyner

2/7 - Fridag

3/7 - Snuden vendes tilbage til Auckland, hvor jeg skal flyve hjem fra.

4/7 - Skal have lukket bankkonto, få mine eksaminer tilbage og sige farvel til NZ! :-(

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket