Karneval i Puerto Maldonado

Lørdag formiddag tog vi i zoologisk have. Dette var dog en lidt ubehagelig oplevelse, da vi ved indgangen mødte slanger, som blev brugt til at tage billeder med og ellers bare lå i en gennemsigtig kasse hele dagen. Desuden var der en abe, som var rigtig syg og ikke så ret glad ud :-( Heldigvis så de andre dyr indenfor ud til at have det lidt bedre.


Herefter gik vi hen for at hente vasketøj og opdagede at der var en stor parade på vej, hvor peruvianere havde klædt sig ud. Så dumme som vi er, står vi og tager billeder, filmer og snakker. Pludselig, er der nogle, som kommer med barberskum og lilla/grønt pulver, som de jo hælder ud over os. Som det ikke var nok, får vi ikke fred og de blev ved hele vejen tilbage til vores hotel. Selv politimændene grinte ad os. Men okay, en oplevelse var det og faktisk en rigtig sjov en. Der må man sige vi oplevede rigtig peruviansk kultur.
Senere blev karnevalet fejret med pina colada, karaoke og bordfodbold i godt selskab. Senere tager båden os med tilbage til lodgen, hvor mere hårdt arbejde venter ;-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket