Sandoval Lake

Her er et overblik over de forskellige aktiviteter, jeg har været med til i denne uge:
Mandag: Vi byggede Howler Monkey buret færdigt og malede skilte til New Farm med planternes navne.
Tirsdag: Her skulle vi samle affald eftersom en oversvømmelse kort inden jeg ankom, havde spredt det ud over det hele. Om eftermiddagen fodrede vi dyrerne (fugle, tapirer og aber) og om aftenen gik vi på jagt efter insekter i regnskoven.
Onsdag: På grund af dårligt vejr rengjorde vi fælles arealer: tv stue, køkken og værksted. Herefter hjalp vi en PhD studerende med at samle insekter igen. Om aftenen gik vi på Amazon Bar længere nede ad floden :-)
Torsdag: Tur til Sandoval Lake.
Fredag: Om morgenen fodrede vi dyr og rengjorde burene. Da den store han brøleabe var undsluppet dagen forinden, tjekkede vi huller i buret og lukkede ham ind igen. Om eftermiddagen fodrede vi jaguaren og dekorede hendes bur med grene og lignende. Vi fik taget billeder med de små aber: Tre Spider monkeys og en Howler monkey.
I torsdags holdt vi fri fra arbejde og tog til Sandoval Lake. Efter 45 min. sejlads ad floden Rio Madre de Dios og 3,2 km gåen i mudder til knæene, ankom vi endelig til båden, der tog os ud til søen. Vi fik fortalt at “the Walking Tree”, som var kæmpestort, flyttede sig efter solen og næringsstofferne i jorden – ret sejt! Derimod var “the Fire Tree” lidt mere ekstremt, idet mennesker i regnskoven plejede at binde unge mænd fast dertil. Hvis han kunne modstå alle bid fra myg, myrer og andre insekter, ville han blive en rigtig mand og få lov til at gifte sig! Efter utallige myggestik og myrebid på egen krop, kan jeg vist roligt sige at det ikke var sjovt at være ung mand!
Vi så Black Caymoins (krokodille), slanger og diverse fugle. Vi fik desuden ad vide at der både var flere slags krokodiller, piratfisk og anacondaer – men SELVFØLGELIG først da vi var hoppet i vandet.. Men ja, skønt var det!
Vores madpakke var forresten indpakket i blade og bestod af kylling og mere ris ;-)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket