Kapalai Island

Endnu bosiddende på resortet i Mabul foregik vores dyk de næste par dage nær øen Kapalai. Tirsdag til revet ved den nordlige del af øen og spottede havskildpadder, skorpionsfisk, krokodillefisk, snegle, kuglefisk, rejer og et væld af andre farvestrålende dyr. 





Tirsdag kunne vi ikke få nok, så udover de tre almindelige dyk tog vi også lige et natdyk. Vi var meget spændte eftersom ingen af os havde prøvet at natdykke i udlandet. Det var også spændende at være undervands for man kunne ikke se andet end hvad en lommelygte lige fangede! Da det var mørkt, sov de fleste af dyrene, hvilket gav mulighed for at komme endnu tættere på mange af dem. Vi så havskildpadder, krebs, hummere, skorpionsfisk og mange andre flotte fisk. Vi var begge enige om at det ikke var sidste gang vi skulle natdykke!



Onsdag tog vi yderligere 3 dyk ved revet på Kapalais sydlige rev. Her spottede vi blandt andet også havskildpadder, skorpionsfisk, nudibranch, rejer og så lige en kæmpestor blæksprutte! Den var for sej! :o 





Med 10 dyk i bagagen på de seneste 3 dage ved forskellige sites, ville vi stadig ønske at vi havde flere dage til at dykke her! Det var et fantastisk sted med en kort bådtur til alle sites, profesionelle og sjove instruktører og set mest fantastiske resort jeg nogensinde har boet på. Jeg er nu nået op på 47 dyk og min logbog er helt og aldeles fyldt op ;-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket