Kuala Lumpur

Torsdag aften landede vi i Kuala Lumpur efter en nat i Semporna, Borneo. På trods af at vi sov i en fin lodge og at restauranten ved siden af havde billig og fantastisk lækker mad, var det rart at slippe væk fra Semporna. Der flyder med affald i gaderne, hvilket også giver en grim lugt, de lokale er særligt fattige og pågående og selv Lonely Planet råder til ikke at bruge mere tid end højst nødvendigt!

Nu er vi altså ankommet til Kuala Lumpur som er hovedstaden i Malaysia. KL er en rigtig storby modsat de byer vi har besøgt på Borneo. Om aftenen undersøgte vi den centrale by omkring vores hostel, hvor vi blandt andet besøgte et nattemarked og så nogle flotte templer.



Fredag morgen besøgte vi Batu Caves. Vi betalte omtrent 15 kroner tilsammen for at tage en times togtur retur derfra, så alting er altså virkelig billigt her i Malaysia. Batu caves er et bjerg af limestones med grotter og templer indeni. Udsmykningen er hindu og er kendt for de 270 trappetrin op og statuen foran, der endda er verdens højeste statue (42 m). Den hedder Murugan og var tilegnet hinduers krigsgud. Her går lokale troende altså op ad alle trapperne og ind grottens tempel for at bede til krigsguden. 



På trods af at vi besøgte en attraktion, blev vi pludselig selv en! Efter at have bedt en kinøjser tage et billede af os, skulle hendes kæreste pludselig med på billedet og flere og flere ville være med. Til sidst måtte vi altså takke nej med ømme smilebånd til flere billeder med endnu flere kinøjsere!



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket