Railay

Tirsdag formiddag drog vi til Railay med longtail båd og brugte næsten hele dagen der. Turen tog cirka 15 minutter. Vi startede med at gå rundt og udforske øen, der var mere primitiv end Ao Nang. Vi besøgte Diamond Cave, som er en flot drypstengrotte.
Dernæst klatrede (yes , klatrede) vi til et viewpoint. Ved ikke om det var værst at komme op eller ned, men udfordrende og sjovt var det i hvert fald! Vi blev dog lidt skuffet på toppen, da lagunen var lukket! Men vi hyggede bare med endnu en klatretur nedad.
Dernæst besøgte vi Railays flotte strande, som jeg nok må indrømme er en anelse flottere end Ao Nangs. Men til gengæld var der mange turister og priserne var generel højere for lavere kvalitet. Vi var helt igennem tilfredse med vores dagsudflugt.








Til aften var vi tilbage på Ao Nang og endte på en restaurant, hvor jeg fik bøf og Mads fik barracuda. Han beretter at det smagte ganske fint. Så det er nok godt nok. Vi sad på første parket til show, hvilket startede med et magishow, hvor Mads selvfølgelig kom på scenen. Jeg tror det er noget han udstråler?? Hæ hæ. Det var heldigvis harmløst, hvor ham og magikeren skulle klippe en serviet over og pludselig var magikerens samlet igen og bagefter samlede han Mads. Det gik værre for den næste der kom på scenen, for han blev prikket i låret med en kniv, da en dame skulle springe en ballon mellem hans ben. Så jeg er glad for Mads fik servietten.



Dernæst var der Thaiboksning, hvor de utroligt nok gav den gas som vi også havde set i Patong. Der var både blåt og hævet øje hos den ene, som dog vandt fordi modstanderen ikke kunne holde balancen efter et slag. Til sidst var der fireshow.



Onsdag var vores sidste dag på ferien og den har vi simpelthen bare nydt på Ao Nangs strand, fået lækker mad til frokost og aften.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Hola Ecuador