Tilbage på arbejde!

Første arbejdsuge er gået med frivilligt arbejde på San Cristobal, Galapagos. Selve arbejdet har ikke været ret udfordrende og i løbet af de 4 timer vi har arbejdet hver af de seneste 4 dage, har der været hårdt arbejde i en halv time! Man må sige, at det er noget anderledes arbejdsgang her i forhold til Peru. Men man har masser af tid til at snakke og hygge med de andre frivillige, hvilket er vildt fedt! Igen er det fedt at møde så mange med samme interesser!

Det spiller også bare hos vores værtafamiliemor! Hun er vildt glad og smilende hele tiden, man kan ikke blive andet end i godt humør af at snakke med hende! Og så sætter hun altid Disney Channel på og laver fantastisk lækkert mad! Vi er blevet helt tosset med fried banan, som er en specialitet her! 

Mandag tog vi ud til Galapaguera, son er et reservat for øens gigant skildpadder. De bliver fragtet dertil fra højlandet, for at øge bestanden ved avl og derved bevare de truede padder. Vi fodrede dem og gjorde deres vandhuller rene. Da der kun var tre koste, var der altså 3 som arbejdede og de resterende 7 kiggede på, men det var hyggeligt! Senere lugede vi ukrudt i en planteskole. Svedigt, men man kunne da se en forskel! Om eftermiddagen blev vi vist rundt af en lokal pige, som var på teaching projektet, og en introduktion. 

Tirsdag var vi i højlandet for at putte rottegift i plasticrør, så de døede i stedet for at spise truede truede fugles æg og unger. En god lang gåtur rundt omkring i skoven!
Onsdag stod arbejdet på 30 minutters hård garvning af baner til kompost og herefter 3 timers bladsamling til selve komposten. Da bladsamlingen begyndte, talte vi egentlig bare timer til at komme på stranden efter arbejde ;-) Og hvor var det lækkert at komme på stranden!
Torsdag skulle vi på stranden med børnene fra den lokale skole og samle skrald. Igen, lidt arbejde og herefter badede vi bare resten af tiden. Skøn og afslappende dag!

I morgen, fredag, er det påske og derfor har vi fri fra conservation projektet. Vi fejrer dette med en tur til en af de andre øer; Isla Isabela! Her er der god mulighed for dykning, snorkling, vulkaner, lavatuneller, en pink sø og en masse forskellige dyr. Vi glæder os! Vejret er skønt og naturen er smuk!




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket