Camping i Las Terrazas

Onsdag formiddag ville vi køre til Las Terrazas. Det viste sig at være en større udfordring at finde den rigtige motorvej, eftersom Havana ikke er ret gode venner med skilte og vores alle vores kort åbenbart ikke kan vise hvor man kører på fra! 
Så vi tog chancen og bestemte os for bare at køre rundt indtil vi fandt den. Og tænk engang, ikke engang 20 minutter efter fandt vi det første og eneste skilt, mod Pina del Rio, som vi skulle køre mod! Fantastisk! Vi nåede dog at komme på en forkert motorvej, komme af igen, se den nyere bydel og snakke med en politibetjent (denne gang havde vi dog ikke gjort noget forkert, men kun snakket om hvor motorvejen lå ;-)). Så på den rigtige motorvej kom vi og der blev smækket fuld op for musikken, for nu kørte alting på skinner! Vi havde fået vores bil og fundet ud af Havana! 

Vi ankom til Las Terrazas lidt over middag og fandt et rigtig smukt sted med søer, skove og mindre bjerge at nyde vores vandmelon over. Vi havde købt en vandmelon for 4 CUC (20 danske) som morgenmad/frokost og den var bare lækker og billig! Et lille firben var heller ikke bange for at træde til. 


Vi kørte herefter hen til en kaffeplantage og så gik turen til vores "campingplads" hvor vi havde lejet et telt. Her var der naturlige bade, som er helt rent vand fra bjergene. Ligesom en så omringet af sten. Det var virkelig lækkert og bade og virkelig hyggeligt at sove i telt. 



Der er egentlig ikke meget andet at se end de naturlige bade. Det er et reservat med store skove og søer. Men her er SÅ hyggeligt at være. 
Vi vågnede klokken 00 ved at regnen haglede ned på teltet. Kun en smule vand kom ind, men regnen blev ved en times tid. Vi prøvede at lægge os til at sove igen, men klokken 02, var den gal igen! Og denne gang rimelig slem. Vores fødder var hvert fald sjask våde og vi begyndte at fryse lidt. Mængden af regn så heller ikke ud til at blive mindre.
Efter en kvarters overvejelse flygtede vi derfor op i bilen, hvor vi tilbragte resten af natten. Det havde vist sig at være en god ide, da det egentlig slet ikke stoppede med at regne. Jeg ved ikke om bilen var mere komfortabel end teltet, men det var i det mindste tørt!

Torsdag MEGET tidligt gik turen 100 kilometer mod Cayo Levisa. Vi skulle nemlig nå båden dertil klokken 10 og kunne nå at fare vild flere gange ;-) 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket