Cayo Levisa - det ægte Caribien

Så vi fundet den ægte caribiske stil på den lille ø Cayo Levisa. Her er et enkelt hotel, 0 indbyggere og en hvid sandstrand så lang som øen selv med turkis-blåt vand. Det eneste man kan lave her er at bade, sole sig, dykke, snorkle og kayakke. Og her skal vi tilbringe 3 dage! Hvor er det skønt! 

Vores vej fra Las Terrazas og hertil gik faktisk okay! Taget alt i betragtning, bliver vi bedre og bedre til at tyde hvor vi skal hen af og hvor vi ikke skal. Det er der jo ingen skilte der kan fortælle os. Vi kørte forkert en enkelt gang, hvor vi egentlig først var på den rigtige afkørsel, men troede vi var forkerte så vi kørte videre på Autopista. Og endte med at køre tilbage. På motorvejen kan man nemlig vende hvor man vil og din tur kan endda blive betalt af en af de tusinder blaffere, der står i kanten og vifter med penge. Det turde vi dog alligevel ikke. Desuden går og cykler folk der også. Ja ja, det hele hører med her.
Så er der mindst en million huller i vejen, så egentlig må man køre 90/100 km/t, men det er kun 2/3 dele af tiden. Da vi drejede af motorvejen på den rigtige afkørsel endte vi på en vej, der førte 50 kilometer fra motorvejen og til havnen i Rabia Palma. Det var ikke muligt at dreje før 30 kilometer var nedlagt og det skulle ske i en by kaldet Bahia Honda. Den var der så 3 af på vejen og jeg joker ikke. Der stod et skilt ved hver der højt og tydeligt sagde: "Bienvidos a Bahia Honda".

Men den lange vej uden muligheder for at dreje førte os til den rigtige by og tilfældigvis drejede vi den rigtige vej ud af tre og fandt tilmed også en frugtbod. 2 store ananas og 10 bananer for 10 CUC - altså omkring 12 danske! Så var vi klar til Cayo.

Vi nåede til havnen i Rabia Palma cirka 25 minutter før afgang. Såå der er jo ingen grund til at spilde tiden ved at komme i god tid.... Vi skulle nå at købe billet og pakke vores tasker. Tingene var spredt ud over det hele efter nattens strabadser. Men vi nåede det lige til tiden! 

Vi ankom ved middagstid til Cayo Levisa og brugte tiden på den yderst lækre bounty-strand indtil vores hytte var klar. Klokken 3 fik vi nøglen og trådte ind i en luksus hytte! Jeg ved virkelig ikke hvorfor alle de ting vi har booket hjemmefra enderne det vildeste luksus. Det var ikke engang en standard hytte vi fik! Men jeg klager ikke, det er godt nok lækkert!



Fredag vågnede vi op i paradiset efter en virkelig god nats søvn! Det regnede og blæste dog forfærdeligt udenfor desværre.. I løbet af dagen gik vi et par ture langs stranden, hang ud i baren, spillede skak (med de store brikker) og så tv i hytten. Egentlig det vi var kommet for: Fuldstændg og komplet afslapning - en hel dag! Solen viste sig så også først klokken 19.14 for at være helt præcis og var helt væk igen knap en time efter ved solnedgang. Så vi fik den dog at se!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket