Storby Cienfuegos og omegn

Efter at have nydt den sidste tid ved poolen (indtil tjek ud klokken 12) på ALL-inclusiv resortet i Playa Giron, kørte vi videre til Cienfuegos. Byen, som er ret stor skulle være kendt for dens pæne bygninger, mange museer og shoppemuligheder. Første og sidste kan i den grad bekræftes..

Først besøgte vi Punta Gorda i Cienfuegos. Byen er som formet i en spids ud mod vandet og det er altså det, som kaldes Punta Gorda. Her var der anrettet en mindre park med havudsigt. Smukt! 


Vi kom igennem shoppegaden rimelig smertefrit. Vi købte 1 ting hver faktisk. Og vores nye yndlingsis: en ret stor bøtte med hvilken som helst smag man lyster for 1,35! Ikke engang 10 kroner! 

Da der ikke var så meget at se i Cienfuegos kørte vi videre til en mindre by Rancha Luna, som har fantastisk snorkling og strand. Og så er casas billigere her (10 CUC hver). Om aftenen tog vi på stranden. Lørdag stod på botanisk have - efter sigende den største og grunden til vi overhovedet kom til Rancha Luna.
Stedet var fuld af myg! Og jeg som ellers lige næsten var kommet af med de fleste stik fra Peru! Så det blev en hurtigere omgang. Mange flotte og specielle træer og palmer var der bestemt. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket