Trinidad og Playa Ancon

I dag besøgte vi Trinidad, byen der lagde sig til at sove i 1800-tallet. Og det kan ses! Gamle huse og hestevogne der ikke har set en pensel siden har dog sin charme. Få rigtige butikker, ellers sker tingene på de lokale markeder. Få biler og hasarderet hestevogns - og cykeltaxa kørsel. 


Vi startede med en god hike til El Cubacan, som var en sø i en grotte. Her kunne man svømme og snorkle. På vejen dertil så vi bier, der havde lavet honning ligesom istapper på klippevæggen, flere baremuligheder og næsten, jeg siger næsten, regnskovslignende forhold.

Vi kørte rundt i Trinidads små hyggelige gader, som alle var ensrettede - fandt vi ud af.. Vi fik en lækker lille pizza til frokost og senere en stor is ;-) Der er faktisk ikke rigtig andet is end de bøtter jeg talte om, så dette var et fund! Ægte kugle-is med alle mulige smage. Mums!
Vi gik rundt på markederne og til vores overraskelse var Trinidad noget mindre og mere overskuelig end vi havde regnet med. Vi kørte derefter videre til La Boca, hvor vi ville finde et casa, så vi kunne bruge et par dage på Playa Ancon, en slags "tap" det på et kort går ud fra Trinidad. Der er spækket med hoteller ved Ancon, som alle er monster dyre, så det ledte os til den lille by 4 kilometer derfra. 
La Boca er en lille lokal by med en del casas. Der er en sten strand, en enkelt restaurent og en enkelt bar. Vi indlogerede os på et casa ved et ældre ægtepar. Vi havde længe tænkt på at prøve aftensmad i et casa og den dag var dagen. For 7 CUC fik vi: En halv grillkylling, en fuld tallerken ris, en fuld tallerken salat, en skål sovs med bønner og kartofler og ikke mindst en skål med frugt. Hold da op, hvor var vi mætte og tilfredse! 

Hele søndag blev tilbragt med solbadning  og badning på Playa Ancon. Fuldstændig afslapning. Det kunne ses, da vi kom tilbage og var begge koks rød på hele kroppen. Underligt, da vi ellers ikke er SÅ hvide mere.. Efter at have smurt godt med solcreme på (igen) tog vi ned til La Bocas stenstrand og snorklede lidt. Heldigvis var der blevet overskyet og der småregnede endda, hvilket var fint for vores krebsede kroppe. 



Aftensmad bestod af samme omgang som dagen forinden. Muuuuums! Før vi forlod Playa Ancon området, skulle deres undervandsliv også lige tjekkes ud. Koralrev, barracudaer, morene og flere flotte fisk! 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Dykning i Rødehavet

Doha

Patong, Phuket